Άγκυρα έπεσε στην Τρούμπα, η διασκέδαση δένει στο Λιμάνι….

Η διασκέδαση δένει στην Τρούμπα, η Άγκυρα έπεσε. Εδώ και καιρό βλέπουμε να μεταμορφώνεται το κτήριο επί της Φίλωνος 68 στην καρδιά της Τρούμπας αλλά χωρίς να ανακοινώνεται τίποτα επίσημα.

Μία παρέας νέων Πειραιωτών που επί χρόνια είναι πίσω από πολύ μεγάλες επιτυχίες γνωστών νυχτερινών μαγαζιών στο κέντρο της Αθήνας και των Δυτικών προαστίων ρίχνει Άγκυρα στην Τρούμπα και έρχεται να μας απογειώσει τις βραδιές μας.

Άγκυρα-471x381

Αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις που θα συζητηθούν. Νέα πρωτοποριακά event που θα μας μαγέψουν και θα ζωντανέψουν τις βραδιές μας. Το έμπειρο προσωπικό του και οι επιτυχημένοι συντελεστές του σε συνδυασμό με τους εκπληκτικούς Dj αλλά και τον πανέμορφο χώρο τους θα απογειώσουν την νυχτερινή μας διασκέδαση.

H διαμόρφωση του Άγκυρα bar club κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό καθώς θα κλέψει την παράσταση και θα συζητηθεί πολύ. Το ίδιο και τα μοναδικά του event που αποκλειστικά το Piraeusview θα σας τα ανακοινώσει πρώτο….

Το Άγκυρα bar club έρχεται για να ζωντανέψει τις βραδιές μας και να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές απόλυτης  διασκέδασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here